Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kad je Mambo onda je Madness - plesni salsa hit show ponovno u Bajamontija ove subote!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kad je Mambo onda je Madness - plesni salsa hit show ponovno u Bajamontija ove subote!

Triput rasprodani 70-minutni plesni show vraća se u Bajamontija ove subote, 25. veljače, gdje vas čekaju i Bajamontijeve neodoljive pizze iz krušne peći, steakovi i drugi specijaliteti. Rezervacije stolova su još uvijek dostupne

Bajamonti i triput rasprodani plesni hit show Mambo Madness najavljuju novi Cubalicious night i druženje za ljubitelje najbolje zabave u gradu i sve one koji do sada nisu imali priliku na vrijeme doći do stolova. Ove subote, 25.2., još jednom nas očekuje 70 minuta uzavrelog plesnog programa, koji će vas kroz plesne točke vratiti u zlatno doba Mamba, zaraznog plesa i ritma nastalog 1930-ih na Kubi. Stolove još uvijek možete rezervirati pozivom na 098 9072 167.


Od Kube do Splita uz plesni show Mambo Madness 

Mambo Madness je plesna skupina nastala kao dio projekta suradnje splitskih plesnih škola salse, a najnovija Cubalicious Night u Bajamontija idealna je večer da se zaljubite u mambo lifestyle i Bajamontijevu spizu! Ovo hit okupljalište osim po odličnim pizzama iz krušne peći, najvećom ponudom steakova u gradu i drugim specijalitetima, prometnuo se i u istinsku platformu za kulturna i zabavna događanja, gdje uz večere u sljedovima imate priliku pratiti vrhunski plesne i koncertne večeri. 


Mambo vs salsa

Nakon što je otputovao s Kube, mambo je vrlo brzo osvojio Meksiko, Južnu Ameriku i Puerto Rico, nedugo zatim i SAD-a, kako zvukom, tako i plesom i pokretom. Krajem 1940-ih i početkom 1950-ih 'Mambo craze' razdrmao je američko društvo do temelja. Mambo se naknadno prilagodio novom vremenu, te je 1970-ih evoluirao u novi marketinški boom - SALSU, a sada ga imate priliku doživjeti u idealnom ambijentu osvježenog Bajamontija.


Rezervacija stolova za večer u znaku Kube uz Mambo Madness uključuje obaveznu konzumaciju jednog od tri jelovnika u tri slijeda, a možete je potvrditi pozivom na 098 9072 167 ili putem Bajamontijevih društvenih mreža.


Vaša reakcija na temu