Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAD UDARI JUŽINA Rasprodana i 13. izvedba popularne komedije u Splitu
Kultura Piše: Dalmatinski portal

KAD UDARI JUŽINA Rasprodana i 13. izvedba popularne komedije u Splitu

Predstava Petre Kraljev i Jagode Kumrić na Teatru uz more

Splitske glumice Petra Kraljev i Jagoda Kumrić imaju razloga itekako biti ponosne na svoj rad jer komedija 'Kad udari južina' nastavlja nizati nevjerojatan uspjeh. I trinaesta izvedba na Teatru uz more koja će se održati 29. kolovoza na ljetnoj sceni u Lori ponovno je rasprodana.

'S još jednom rasprodanom predstavom, i to ponovno dva tjedna do izvedbe, komedija 'Kad udari južina' nastavlja nevjerojatan put do srca gledatelja. Samo u Splitu ova komedija će zabilježiti uskoro čak 7000 gledatelja. Ponosni smo na uspjeh cijele ekipe, posebno Jagode i Petre, koje su svim srcem krenule u ovaj projekt i dokazale kako ovo nije slučajan uspjeh te kako ćemo ih još dugo gledati na kazališnim daskama. 'Južina' već sada ima dogovorene izvedbe i za iduću godinu. Splitskoj publici zahvaljujemo na vjetru u leđa koji nam daje i najavljujemo povratak 'Južine' u Split u jesenskim terminima a do tada nastavljamo s putovanjem po Hrvatskoj, uskoro i šire', kazao je Tadija Kolovrat, izvršni producent, B GLAD Produkcije.

Komedija 'Kad udari južina' producentske kuće B GLAD Produkcija topla je i emotivna priča o cjeloživotnom ženskom prijateljstvu. Tekst komedije autorsko je djelo Petre Kraljev koji je pomogao oblikovati Igor Weidlich dok režiju potpisuje Nevena Vukes. Petri Kraljev i Jagodi Kumrić ova komedija je ujedno bila i prvi izlazak na kazališne daske uz uspješnu televizijsku karijeru. 

Dok 'Kad udari južina' nastavlja punom parom nasmijavati publiku diljem Hrvatske, Petra Kraljev i Jagoda Kumrić pripremaju se i za skorašnju, odavno rasprodanu premijeru komedije 'Rulet' u kojoj im se pridružuju Nika Barišić i Ana Uršula Najev 22. kolovoza na Teatru uz more. Rasprodana je već i druga izvedba komedije 'Rulet' 25. kolovoza dok za treću izvedbu, koja se održava 17. rujna u 20 sati, zasad ima još ulaznica no vjerojatno ne zadugo. 

Ako ste ljubitelj kazališnih komedija i druženja na Teatru uz more već danas rezervirajte svoje ulaznice. 

Ulaznice:

- online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

- informacije i rezervacije na 091 795 7260

- knjižara-papirnica Papirko (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati)

- Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

- Ghetaldus i Tisak media (City Center)

- blagajna u Lori (na dan izvedbe sat vremena pred predstavu)

Vaša reakcija na temu