Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Al Jazeera Kada je saznao da je obolio, Nadarević je poslao ove poruke...

Kada je saznao da je obolio, Nadarević je poslao ove poruke...

Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se plaše doktora...

Mnogi se danas opraštaju od glumačkog velikana Mustafe Nadarevića. Kada je doznao da boluje od zloćudne bolesti pluća, Nadarević se uključio u kampanju Udahni za život. Za emisiju 'U fokusu' Media servisa u siječnju ove godine objasnio je kako se nosi s bolešću, a njegova razmišljanja vrijedi ponoviti na današnji tužni dan...

O bolesti je rekao:

- Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest. 

Uputio je poruku svima koji pripadaju rizičnoj skupini, odnosno dugogodišnjim pušačima:

- Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio 'jao', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede, jer onda je izlječivost vrlo blizu.

Vaša reakcija na temu