Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kakav prvi vikend na Adventu Prokurative - Zečić, Peco i navijanje u Fan zoni Hrvatska vs Kanada!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kakav prvi vikend na Adventu Prokurative - Zečić, Peco i navijanje u Fan zoni Hrvatska vs Kanada!

Donosimo detaljan program

Advent Prokurative u petak ujutro otvara svoja vrata uz 9 gastro kućica, a navečer nas očekuje besplatni koncert Marka Pecotića Pece, Silvije Dvornik i pratećeg benda. Subota je rezervirana za veliki koncert Dražena Zečić, a u nedjelju svi dolazimo u Fan zonu po prvu pobjedu Vatrenih!

Ovog vikenda svi putevi vode na Prokurative! Kako i ne bi, kada Advent Prokurative otvara svoja vrata ovoga petka, u 9 sati ujutro, gdje vas očekuje 9 gastro kućica, najveće klizalište u gradu i bogata ponuda hrane i pića!

U petak Peco, u subotu Zečić, u nedjelju Vatreni

U petak, na dan otvaranja Adventa Prokurative navečer nas očekuje i prvi koncert s besplatnim ulazom - Marko Pecotić Peco, Silvija Dvornik i prateći bend, s početkom u 21 sat, a rezervacije stolova su dostupne putem društvenih mreža Adventa Prokurative ili pozivom na broj +385 98 907 2167


Ako bi na besplatnom koncertu Marka Pecotića Pece moglo nedostajati mjesta na Prokurativama, za Dražena Zečića bi moglo nedostajati ulaznica i stolova, kojih je iz sata u sat sve manje! 

Tako se u subotu na adventsku pozornicu na Prokurativama penje jedan-jedini Dražen Zečić. Autor legendarnih hitova, kao što su 'Ima li nade za nas', 'Pokidat ću lance sve', 'Nitko nema dva života', 'Opiti nikad se neću' i 'Ako odem prijatelji', priprema cjelovečernji koncert za koji će se sigurno tražiti ulaznica više. Draženu Zečiću je ovo prvi samostalni koncert na Prokurativama, što se nikako ne smije propustiti!

Kupovina ulaznica i rezervacija stolova dostupna je na online servisu adriaticket.com ili u restoranu Bajamonti na Prokurativama. Ulaznice možete kupiti i u Dancing Bear Music Shopu u Dioklecijanovoj 6 i Tisak Media u City Centeru one. 


Utakmicu protiv Kanade pratimo zajedno u Fan zoni Prokurative 

Hrvatska ove nedjelje, u 17 sati, igra svoju drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv reprezentacije Kanade. Već od 15:30 kreće zagrijavanje na Prokurativama, gdje će DJ Vangel sve vatrene fanove zagrijati za utakmicu i, vjerujemo, prvu pobjedu! 


Na Prokurativama vas očekuje apsolutno sve potrebno za bodriti Vatrene! Usred Fan zone postavljen je veliki LED ekran, površine 6x3 metara, a za hranu i piće nema brige, jer se  unutar Fan zone nalazi 9 gastro kućica, koje će vam pripremati hranu i piće.

Nedjelja jutro namijenjena je za najmlađe

S obzirom na to da je u nedjelju prva adventska nedjelja, tako će najmlađi imati priliku sudjelovati u radionici 'Moj adventski vijenac', gdje će animatorice 'Čarobnih animatora' s djecom kreirati adventske vijence. Dok vi ispijate kavu na Prokurativama, djeca se zabavljaju izrađujući svoj adventski vijenac - di ćeš bolje?!

Ovo je još jedan razlog zašto cijelu nedjelju možete provesti na Prokurativama - ujutro dovedite djecu na klizalište i radionicu, a popodne ostanite u Fan zoni, gdje vas nakon utakmice čeka legendarni Studio 54 Party uz poznatog DJ Solu.

Za spizu i piće u kućicama zaslužni su poznati splitski restorani: Bajamonti Pizza, Fish & Steak HouseRestaurant AdriaticPizzeria SkipperAdriatic Sushi & Oyster bar SplitPizzeria Sette SorelleKonoba LaganiniChops Grill - steak & seafoodPortofino - Steak, Pasta & SeafoodParadiso bar SplitPizzeria Portas i The Fat Boar.

A po pobjedu i u trećem kolu grupnog natjecanja idemo u četvrtak, 1. prosinca, u 16 sati, kada igramo utakmicu protiv reprezentacije Belgije - jer utakmica ⅛ finala kreće s centra Prokurativa!

Vaša reakcija na temu