Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kako Gree koristi umjetnu inteligenciju za uštedu energije
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kako Gree koristi umjetnu inteligenciju za uštedu energije

Sinonim za kvalitetu, inovaciju i tehnološku izvrsnost u sektoru klimatizacije

Dolaze ljetne vrućine, a s njima i povećana potreba za hlađenjem. Sigurno se pitate kako možete najefikasnije iskoristiti klima uređaj, a da pri tome uštedite energiju?

Poznati po inovacijama, kvaliteti i visokoj učinkovitosti, Gree se u posljednjih 30 godina etablirao kao sinonim za kvalitetu, inovaciju i tehnološku izvrsnost u sektoru klimatizacije. Jedan od ključnih faktora uspjeha ovog velikana je snažna predanost inovacijama. 

Predvodnik u inovacijama

Gree neprestano pomiče granice mogućeg u industriji klimatizacije, a to su dokazali i uvođenjem svog najnovijeg proizvoda – modela klima uređaja Airy. Ovaj model u sebi sadrži algoritam umjetne inteligencije koji precizno prepoznaje potrebe korisnika, analizirajući faktore poput veličine prostorije, opterećenja topline, intenziteta sunčeve svjetlosti i specifičnih karakteristika instalacije, kako bi prilagodio parametre rada uređaja i osigurao potpunu udobnost uz uštedu energije. Zahvaljujući G-AI Plus tehnologiji, omogućene su uštede energije i do 10%! 


Na svježinu Vašeg doma Gree pazi u svakom pogledu! Inovativnom tehnologijom samočišćenja isparivača, uređaji ovog proizvođača omogućavaju uklanjanje prljavštine i sprječavaju širenje neugodnih mirisa iz jedinice. S ciljem osiguranja željene čistoće i kvalitete zraka prostorije, Gree jedinice u sebi imaju filter izrađen od visokokvalitetnih materijala, a Airy model opremljen je i UV-C svjetlom koji učinkovito eliminira bakterijske spore, mikrobakterije, viruse i gljivice.

Ušteda energije uz ulaganje u održivi razvoj

Njihovi proizvodi poznati su po svojoj energetskoj učinkovitosti i ekološkoj prihvatljivosti, a napredni sustavi za klimatizaciju dizajnirani su da smanje potrošnju energije i emisiju stakleničkih plinova, čime Gree doprinosi globalnim naporima za održivi razvoj. Pametne tehnologije, koje omogućuju daljinsko upravljanje uređajima putem mobilnih aplikacija, dodatno povećavaju korisničku udobnost i učinkovitost. 


S brojnim istraživačkim centrima diljem svijeta i timom od preko 16.000 inženjera i tehničara, Gree neprestano ulaže u razvoj novih tehnologija. Rezultat tih napora je više od 50.000 registriranih patenata, od kojih je preko 20.000 za inovacije. Osim fokusa na inovacije, Gree se ističe i izvanrednom korisničkom podrškom, što potvrđuje više od 500 milijuna korisnika diljem svijeta! 

Za više informacijama o Gree proizvodima i inovacijama pogledajte na www.deltron.hr.

Vaša reakcija na temu