Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press KAKO SAM SE NADALA, DOBRO SE NISAM UDALA Poznata glumica i voditeljica gostuje u Hrvatskoj

KAKO SAM SE NADALA, DOBRO SE NISAM UDALA Poznata glumica i voditeljica gostuje u Hrvatskoj

27. veljače u Dvorani Lora

Beogradska glumica i voditeljica Nataša Aksentijević, koja je osvojila javnost duhovitim videima na društvenim mrežama i hit predstavom 'Kako i zašto ubiti muža', s kolegom Peđom Damnjanović vraća se u Hrvatsku s novom predstavom 'Kako sam se nadala, dobro se nisam udala', koja će biti premijerno prikazana 24. veljače u Zorinu domu u Karlovcu, 24. veljače u Zorinu domu u Karlovcu, 26. veljače u HKD na Sušaku u Rijeci i 27. veljače u Dvorani Lora u Splitu.

'Kako sam se nadala, dobro se nisam udala', tekstom Dušana Jankovića i režijom Miše Obradovića, donosi svježi pristup temi koja je svima bliska - traženje pravog partnera. Kroz humorom prožetu radnju i zanimljive likove, ova predstava nas vodi na putovanje kroz različite aspekte ljubavi i romantike.

'Pored duhovitog i pomalo tragikomičnog teksta, ova predstava donosi nam i priliku za introspekciju. Kroz likove koje gledamo na sceni, možemo prepoznati dijelove sebe i svojih iskustava u potrazi za ljubavlju', ističe redatelj Miša Obradović.

Ulaznice su dostupne na MojeKarte.hr.

I ne zaboravite, potraga za pravim partnerom može biti dugotrajan proces, ali svaki izazov i svaka prepreka na tom putu služe kao prilika za osobni rast i sazrijevanje. Do tada možete se uvijek zabaviti uz dobru predstavu koja će vas podsjetiti da niste jedini u potrazi za onim pravim ali i vratiti nadu da onaj pravi, dolazi u pravo vrijeme.

Vaša reakcija na temu