Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAMP ZA MRŠAVLJENJE Dnevno treba izdvojiti kao za kavu, a skinut ćete od 5 do 15 kilograma!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KAMP ZA MRŠAVLJENJE Dnevno treba izdvojiti kao za kavu, a skinut ćete od 5 do 15 kilograma!

Prijave se vrše do 31. kolovoza, a maksimalan broj kandidata je 30

Vjerojatno ste već probali razne metode 'lakog' mršavljenja, s raznim čudotvornim tabletama, spravama koje umjesto vas rade, ekstremnim dijetama i sve ste to skupo platili. Možda ste i izgubili koji kilogram, ali ste se ubrzo i sami uvjerili kako su to metode bez pravih dugoročnih rezultata. Kilogrami se vrate zbog jo-jo efekta, ekstremne dijete i mučnog brojanja svakog zalogaja koje vam je naporno i dosadno.

Stobrečki Kamp za mršavljenje nudi program kojim se skine između 5 i 15 kilograma.

- Ne možete ući u omiljene haljine, primjećujete grube poglede drugih, osjećate se umorno i naduto? Jedino rješenje za dugoročni gubitak kilograma je kalorijski deficit. Da bi se to postiglo, mora se smanjiti unos kalorija, pojačati aktivnost, odnosno trening. Nakon što su kandidati postigli odlične rezultate u Kampu za mršavljenje i nakon što su krenuli upiti iz drugih gradova, odlučili smo se za online verziju. Tim trenera, nutricionista i psihologa su spremni da vam pomognu skinuti kilograme - poručili su iz stobrečkog Kampa za mršavljenje.


Cijena je pristupačnih 1,5 euro dnevno, manje od jedne kave.

Prijave se vrše do 31. kolovoza pozivom na broj 099 473 5263, a maksimalan broj kandidata je 30. Dalmatinski portal daruje dva čitatelja (ili čitateljice) transformacijom tijela, a više o svemu se može saznati na našoj Facebook stranici


Vaša reakcija na temu