Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Karijeru je okrunila prepunom Arenom Zagreb, a Vanna se ovoga ljeta nakon 4 godine vraća na Tvrđavu sv. Mihovila!

Karijeru je okrunila prepunom Arenom Zagreb, a Vanna se ovoga ljeta nakon 4 godine vraća na Tvrđavu sv. Mihovila!

Evo kako do ulaznica

Vanna je kroz godine oduševila domaću glazbenu scenu svevremenskim hitovima u više različitih žanrova i svaki je puta za nagradu punila koncertne dvorane i trgove. Nakon koncerta u Areni Zagreb, sada se odlučila za nešto potpuno novo - turneju posebnih koncertnih lokacija u sklopu koje će 27. lipnja održati koncert u Šibeniku, u prekrasnom ambijentu Tvrđave na kojoj je zadnji puta nastupila prije 4 godine.

Šibenska tvrđava je mjesto koje je u posljednje vrijeme publiku naviklo na zanimljive i posebne koncerte, a Vanna se sada isto priključuje tom trendu. Ponudit će nešto novo u svojoj karijeri, a poznato je da su njeni nastupi do sada uvijek bili isprepleteni punokrvnom svirkom zbog repertoara koji nudi. Na koncertu krajem lipnja će taj zvuk gostima koncerta u Šibeniku otkriti jednu novu dimenziju sjajne pjevačice koja će dovesti i gosta iznenađenja!

Videom je najavila sjajan koncert koji će, za razliku od prošloga puta, moći ugostiti puni kapacitet publike.

'Svi vi koji ste bili, znate kako je bilo. Meni nezaboravno, pa hajmo to ponovit'. Pozivam vas 27.6., dođite, bit će super!', najavila je Vanna.

Nakon velikog koncerta u Areni motivacija za posebnim prostorima i bliskim doživljajem publike nikad nije bila veća. Mnogima omiljena glazbena mentorica ponudit će novo i najbolje od sebe, a do spektakla će još otkriti i brojna iznenađenja kao i novi singl za koji je upravo snimila spot.

Upravo zato ne treba propustiti koncert koji garantira bogat katalog hitova i brojne novitete koji će odzvanjati prekrasnim ambijentom stare ljetne pozornice na krovu Šibenika već 27. lipnja.

Ulaznice za koncert su od sada u prodaji, a nabavite ih u sustavu Eventima po cijeni od 20 eura prije nego što nestanu.

Vaša reakcija na temu