Karlina cheesecake krafna postala Mrvu slađa

Karlina cheesecake krafna postala Mrvu slađa

Suradnjom s gastro-influencericama unijeli su još malo raznolikosti u svoju ponudu

Druženje s ljubiteljima hrane je uvijek inspirativno no zajedničko pripremanje novih okusa, degustiranje s kupcima i prijateljima, batude i kuharski trikovi dio su koji se svima najviše ureže u sjećanja. Tako je bilo i protekla tri vikenda u Mrvu slađe tijekom druženja s Instagram influencericama iz Dalmacije, predivnim kreativkama koje svaki svoj slobodan trenutak provode u osmišljavanju novih recepata i dekoriranju hrane. 

Splićani su, prilikom šetnje gradom u subotnje jutro, na licu mjesta imali priliku vidjeti kako ove talentirane djevojke pripremaju svoje autorske krafne. Stariji su uživali u slatko-kiselim kombinacijama, dok su najmlađi cijenili malo više cukra. Uz razigrano društvo i zanimljive ćakule degustacija je bila još bolja, a između zalogaja su se dijelili dojmovi i ocijene.

Tina Gazin, jedna od rijetkih Splićanki čiji je Instagram profil @zdravi_i_fit_recepti_by_tina fokusiran na pripremu zdravih obroka, prošlog je vikenda ponudila odgovor na pitanje 'Jede li mi se krafna s čokoladom ili marmeladom?'. Njen recept za krafnu je bila marmelada od šljiva s tamnom čokoladom i posipom od lješnjaka. Vikend prije Tine, Zadranka Elena Rapan koja stoji iza profila @cakula_o_spizi ponudila je recept s marmeladom od smokava s par kapi prošeka, ricottom i lavandom, koji je savršeno podcrtao i Eleninu ljubav prema Dalmaciji i domaćim okusima. Krafna kojoj su kupci dodijelili najviše petica je bila ona s prvog gostovanja kada je Karla Kovačić, autorica bloga @sweetlifebykarla predstavila krafnu limun cheesecake s posipom od sjemenki buče. Je li limun cheesecake krafna dobila najviše petica zbog brojnih obožavatelja istoimene torte ili ipak Karla, kao buduća profesionalna slastičarka, poznaje pokoji trik više?  

- Mislim da je tajna u kombinaciji jer sam krafnu koja je klasična, svima poznata slastica po okusu i teksturi kombinirala s nečim novim, kremastijim od uobičajenih punjenja i dobili smo jednu drugačiju, osvježavajuću slasticu - pojasnila nam je Karla dodavši da smatra vrlo korisnom ideju da se food blogere poveže s publikom. 

- Ovo je bila odlična i jedna od rijetkih prilika u kojoj smo mogli pokazati što znamo, degustirati jedni od drugih ali i dobiti  reakciju od šire publike, ljudi koji nas nužno ni ne prate na Instagramu. Drago mi je što je Mrvu slađe prvo mjesto u Splitu koje je pružilo jednu ovakvu priliku blogerima i nadam se da će biti još sličnih druženja! - rekla je Karla Kovačić alias @swetlifebykarla. 

Nama su se autorske krafne Mrvinih gošći sve odreda jako svidjele, a jedino što vama preostaje je posjetiti Mrvu Slađe na Trgu Gaje Bulata i zatražiti Karlinu limun cheesecake krafnu koja će od sljedećeg tjedna biti u ponudi ove simpatične pekarnice i slastičarnice. Po trudu, mašti, kreativnost i vrhunskoj kvaliteti smo Mrvu prepoznali od prvog dana, a ovom suradnjom s gastro-influencericama osim dobre energije u gradu, unijeli su i još malo raznolikosti u svoju ponudu. Nadamo se skorom pozivu na nove degustacije, a do tada - say cheese… cake!

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14