Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dora Barker Katarina Baban oduševila publiku i brojne poznate u Lisinskom

Katarina Baban oduševila publiku i brojne poznate u Lisinskom

'Puni pansion' predstava je koja će obilježiti naredne godine

Predstava 'Puni pansion' B GLAD Produkcije i KD 'Vatroslav Lisinski' koja je pred osam dana u Splitu imala hrvatsku premijeru sinoć je premijerno predstavljena i zagrebačkoj publici u dvorani 'Vatroslav Lisinski'.

'Baš kao i u Splitu predstava je i u Zagrebu naišla na izvrstan prijem kod publike.

Ponajviše zahvaljujući majstorskoj glumi Katarine Baban koja je čak i poznavatelje svojih vrsnih glumačkih sposobnosti ugodno iznenadila. Rijetko koji glumac bi se usudio upustiti u glumački vrlo izazovnu postavku predstave u kojoj ona sama na pozornici igra čak 21 ulogu. K tome sve te uloge su isprepletene a publika u jednom trenutku jednostavno zaboravi da je na sceni samo Katarina Baban.

Režiju za 'Puni pansion' potpisuje Tihana Strmečki koja je uz Katarinu Baban sjajno odradila svoj posao dok je autor ovog životnog,mnogima bliskog teksta Igor Weidlich', kaže Tadija Kolovrat iz B GLAD Produkcije.

'Puni pansion' već u siječnju vraća se u Split, ali stiže i u Šibenik, Metković, Sinj, Hvar, Dubrovnik....

U zagrebačkoj premijeri uživali su Slavko Sobin, Uršula Tolj, Zoran Aragović, Bojan Jambrošić, Martina Stjepanović, Iskra Jirsak, Dalibor Petko, Mia Krajcar, Matko Knešaurek, Sanja Drakulić, Dora Barker, Petra Kraljev… 

Vaša reakcija na temu