Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Katarina Mamić dala je sve od sebe da Hrvatsku predstavi na najbolji mogući način

Katarina Mamić dala je sve od sebe da Hrvatsku predstavi na najbolji mogući način

Publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića

Miss Hrvatske Katarina Mamić proteklih tjedana je boravila u Londonu gdje se natjecala na izboru za Miss svijeta. Katarina je dala sve od sebe da Lijepu našu predstavi u najboljem mogućem svjetlu, no kada je ljepota u pitanju, nijanse presuđuju.

Katarina nije uspjela ući u 40 najljepših, no publiku je oduševila kada se na pozornici pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere Ero s onoga svijeta.

- Bilo je prelijepo ovih tjedana u Londonu. Upoznala sam puno ljudi, stekla divna prijateljstva. Sigurna sam da će mnogi doći u Hrvatsku na odmor i dala sam sve od sebe da svima približim našu zemlju. Nije mi žao zbog ničega. Ovo mi je veliko životno iskustvo - kazala je Katarina Mamić.

- Bila je prelijepa, vesela i uistinu je dala sve od sebe. Cijela delegacija iz Hrvatske bila je ponosna i s guštom smo sve pratili. Katarini je ovo iskustvo koje nema svatko priliku dobiti i sigurna sam da će iz ovoga puno toga dobroga izvući - rekla je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

FOTO: Boris Mataković / privatni album

Vaša reakcija na temu