Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kava s mladima u Trogiru i Kaštelima: Kako unaprijediti dijalog s gradskom vlašću?

Kava s mladima u Trogiru i Kaštelima: Kako unaprijediti dijalog s gradskom vlašću?

'Poseban naglasak stavit ćemo na mogućnosti unapređenja rada lokalnih savjeta mladih'

Nakon 'Kave s mladima' koja se u lipnju održala u Solinu, istoimene panel diskusije o mogućnostima unapređenja kvalitete dijaloga mladih i donositelja odluka održat će se i u Trogiru i Kaštelima. U subotu, 26. studenog u podne, panel će se održati u prostoru Trogir HUB-a, a u srijedu, 30. studenog, u 20.30 u Društvenom centru u Kaštel Gomilici.

- Pozivamo mlade te predstavnike organizacija mladih i za mlade da nam se pridruže u diskusiji. Poseban naglasak stavit ćemo na mogućnosti unapređenja rada lokalnih savjeta mladih. Predstavit ćemo i iskustva inicijative 'Split grad za mlade' koja je snažno doprinijela dijalogu mladih i splitske gradske vlasti. Osvrnut ćemo se i na rezultate ankete kojom smo ispitali kako i koliko mladi u gradovima i općinama koje gravitiraju Splitu sudjeluju u donošenju odluka koje utječu na njihov život - kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.

'Kave s mladima' realiziraju se u sklopu projekta 'Participacija mladih: Urbana aglomeracija Split' kojeg provodi Info zona, a financiran je kroz program Erasmus+. U organizaciji panel diskusija sudjeluju Savjet mladih Splitsko-dalmatinske županije te gradski Savjeti mladih Trogira i Kaštela.

Vaša reakcija na temu