Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Marita Bulimbašić KAZALIŠNA KAVANA Glazbene i plesne večeri u samom srcu umjetničkog i kulturnog života Splita
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KAZALIŠNA KAVANA Glazbene i plesne večeri u samom srcu umjetničkog i kulturnog života Splita

'Postanite dijelom ovog kultnog mjesta uživajući u nezaboravnim trenucima i emocijama'

U Kazališnoj kavani ovog vikenda očekuju vas glazbene i plesne večeri. Kao što smo već pisali, od 7. travnja 2022. na prvom katu HNK Split djeluje Kazališna kavana, koja je otvorena za građane, sve dane u tjednu od 7 do 24 sata. Njena ponuda predvođena je unikatnom kavom, vrhunskim vinima i pjenušcima, a zaokružena je organizacijom prigodnih događanja.

Smještena u samom srcu umjetničkog i kulturnog života Splita - HNK Split, Kazališna kavana svečano je otvorena 21. travnja u 18 sati. Velik broj posjetitelja s oduševljenjem je uživao u ponuđenim delicijama i ugodnom okruženju ovog jedinstvenog mjesta s pogledom na Trg Gaje Bulata. Na sam Uskrs uživali smo u izvrsnoj svirci tri koji su činili Mia Nikolov, Joško Cikatić i Miran Židić pa se u tom ozračju nastavljamo družiti i ovog petka uz duo SmootheST, dok ćemo se u subotu naplesati tanga uz zvuke Milonge.

- U Kavani možete proslaviti rođendan, organizirati doček gostiju za svoju svadbenu ili bilo koju drugu svečanost, ali i obilježiti značajnu obljetnicu ili uspjeh. Obratite nam se s povjerenjem putem Facebooka, Instagrama ili na broj telefona 098 22 24 24. Postanite dijelom ovog kultnog mjesta uživajući u nezaboravnim trenucima i emocijama koje ćete doživjeti uz naše ljubazno osoblje - poručio je KK tim.

Vaša reakcija na temu