Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KAZALIŠNI HIT NA TEATRU UZ MORE 'Teško je reći zbogom' 8. rujna na najljepšoj ljetnoj sceni
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KAZALIŠNI HIT NA TEATRU UZ MORE 'Teško je reći zbogom' 8. rujna na najljepšoj ljetnoj sceni

Popularni mladi srbijanski glumci prvi put nastupaju pred splitskom publikom

Nevena Vukes, Tijana Pečenčić i Ivan Mihailović, popularni televizijski glumci, prvi put stižu pred splitsku kazališnu publiku. Naime, u srijedu, 8. rujna, na najpopularniji kazališni festival u Hrvatskoj, 'Teatar uz more', prvi put u Split dolazi Teatar Vihor iz Beograda. Radi se o srbijanskom kazalištu osnovanom 2015. godine s idejom okupljanja mladih umjetnika.

- Nevena Vukes, Tijana Pečenčić i Ivan Mihailović najpopularniji su srpski glumci mlađe generacije koji će prvi put stati na kazališne daske u Splitu s predstavom Mira Gavrana 'Teško je reći zbogom'. Domaćoj su publici poznati iz televizijskih i filmskih ostvarenja kao što su 'Kud puklo da puklo', 'Vatre ivanjske', 'Na granici', 'Južni vetar', 'Montevideo, Bog te video!'... dok će ih splitska publika po prvi put imati priliku vidjeti u kazališnim ulogama 8. rujna s početkom u 20.30 sati na 'Teatru uz more' - poručili su organizatori.

'Teško je reći zbogom' zanimljiva je kazališna predstava o neobičnom ljubavnom trokutu. Dinamična priča puna je neočekivanih obrata u kojoj žrtva i progonitelj mijenjaju mjesta, istine postaju laži, a laži će postati istine. Ovaj intrigantni kazališni komad do sada je proputovao 60.000 km te obišao preko 70 gradova diljem regije i Europe.

- Jako se radujemo što konačno imamo priliku nastupiti u Splitu i to upravo na 'Teatru uz more'. Hvalospjevi o najnovijem splitskom kazališnom festivalu daleko se čuju. Čast nam je što imamo priliku i mi stati pred splitsku publiku i to s predstavom 'Teško je reći zbogom' Mira Gavrana koji nam je veliki oslonac u našem radu. Ovo je premijerno gostovanje našeg mladog teatra u Hrvatskoj i nadamo se kako će ovo biti samo početak proputovanja po Hrvatskoj - rekle je Nevena Vukes, glumica i suosnivačica Teatra Vihor.

- Ako se slažete s tvrdnjom da su muško-ženski odnosi najvažniji za našu sreću i nesreću - onda ćete u ovoj predstavi istinski uživati! - dodali su iz Teatra uz more.

PRODAJA ULAZNICA

Karte po cijeni od 90 kuna mogu se kupiti na blagajni u Lori svaki dan (i subotom i nedjeljom) od 17 do 21 sat te online na www.teataruzmore.com i croatia-tickets.com.
Informacije i rezervacije dostupne su na 091 9720 540.
Vaša reakcija na temu