Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KERUM FEŠTA: Još smo u snazi, ne može Split bez nas

KERUM FEŠTA: Još smo u snazi, ne može Split bez nas

Očito je još dobre volje nakon proslave 60. rođendana prije dva dana

U zagrljaju Don Matea, predsjednik HGS-a Željko Kerum se oglasio nakon više dana šutnje. Grad je, podsjetimo, trenutačno paraliziran jer su nikad veće trzavice u vladajućoj koaliciji HDZ- HGS. Kako će biti do kraja mandata, nitko ne zna.

- Još smo u snazi, ne može Split bez nas - poručio je Kerum.

Čelnik HGS-a je očito još dobre volje nakon proslave 60. rođendana prije dva dana. Organizirao ga je u Kaštelima, gdje ima OPG i konobicu, a s njim je feštalo 30-ak najbližih, mahom HGS-ovaca. 

I tamo je održao govor o pobjedi HGS-a, pjevao i plesao, a 'motivacijske' poruke je završio uz psovke 'mater svima'.

Predsjednik splitskog HDZ- a Petar Škorić je, podsjetimo, rekao da nastavljaju pregovore te da se nisu od prekida sjednice sastajali. Nakon Kerumove fešte, za očekivati je da će se sastati uskoro. 


Vaša reakcija na temu