Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kinoteka food and bar ekskluzivno predstavlja prvu u nizu večeri Oscara i vina
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kinoteka food and bar ekskluzivno predstavlja prvu u nizu večeri Oscara i vina

Uz filmske projekcije, DJ-a i fire show ovu subotu stiže Ivan Sladić i vrhunska vina Sladić iz Plastova

Kinoteka food and bar ove subote započinje s prvom večeri oskarovskih filmova i vrhunskih vina. Uz filmske projekcije na ekranima, DJ-a i fire show, chef Jurica Jantolek pripremit će večeru u četiri slijeda, a Ivan Sladić upariti s pet vrhunskih etiketa vinarije Sladić. 

- Uz vrhunsku hranu i piće, garantiramo i vrhunsku zabavu uz projekcije oskarovskih filmova na ekranima, fire show i DJ-a Renata Radića koji će se pobrinuti da vam ova subota ostane u sjećanju. Uživajte u Kinoteci uz nezaboravno iskustvo hrane, vina i zabave - poručili su i Kinoteke, a za sve upite i rezervacija treba nazvati 0913351232.

Vaša reakcija na temu