Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kinoteka food and bar otvorila je svoja vrata
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kinoteka food and bar otvorila je svoja vrata

S novom godinom stigli su i noviteti u ponudi

Nakon mjesec dana, Kinoteka food and bar otvorila je svoja vrata. Splitski restoran i bar vraća se na scenu s brojnim novostima. Pod palicom novog chefa Jurice Jantoleka, koji je pomno osmislio zimski menu vodeći se isključivo sezonskim namirnicama i poštujući podneblje Dalmacije, u ponudi se nalazi i fun dining ručak. 

Fun dining ručak ponuda je od par jela dnevno koju možete naručiti samo za ručak, a koja su namijenjena ljudima koji žele iskusiti doživljaj i kvalitetu Kinoteke kroz naizgled svakodnevna jela, izvedena na najvišem nivou.

Za večeru, osim sljedova, nudi se a la carte menu, a možda najveća novost je da se u barskom dijelu nude mali zalogaji, pomno osmišljeni da komplimentiraju ponudi vina i koktela koji kvalitetom i izvedbom prate 'veliku hranu', a ne obavezuju vas na kompletan obrok. 

Svaki vikend uključuje i glazbeni program za čiju organizaciju je zadužen Renato Radić, a ovaj vikend uz video projekcije i DJ-a premijerno će se prezentirati publici od 20 sati.

Za sve informacije i rezervacije slobodno nazovite na: 0913351232.

Vaša reakcija na temu