Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kinoteka food and bar poziva vas na pretpremijeru u režiji chefa Marija Mandarića
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kinoteka food and bar poziva vas na pretpremijeru u režiji chefa Marija Mandarića

Ovaj petak od 20 sati ekipa iz Kinoteke predstavlja novi menu na čelu s novim chefom

Proslavljeni splitski restoran Kinoteka food and bar, često spominjan i kao jedan od pretendenata na prvu Michellin zvjezdicu u Splitu, nedavno je predstavio novog chefa. Mario Mandarić uvršten je na slavnu Forbes listu 30 ispod 30, radio je u Fat Ducku, restoranu s tri Michellin zvjezdice, velikog Hestona Blumenthala, humanitarac je koji je u Ugandi pomogao sagraditi bunare, a u kuhinji je kreativac koji pomiče granice. 

Zajedno s dobro uhodanom ekipom iz Kinoteke na čelu s F&B managerom Romanom Simićem i barmenom Tonijem Vrsalovićem, za ovaj petak chef Mario pripremio je pretpremijeru svog degustacijskog menua koji vas kroz sedam sljedova i mnogo pozdrava iz kuhinje vodi na putovanje kroz blaga dalmatinske kuhinje na jedinstveni i do sada ne dočarani način.

- Kako bi pretpremijera imala i svoj after party, za glazbu je zadužen duo The Wall koji će na violini i gitari pratiti početak jednog novog i dugometražnog filma. Pridružite nam se i unesite život i veselje u našu divnu kulisu svojim dolaskom. Za sve informacije i rezervacije nazovite nas na 0913351232 - poručili su iz Kinoteke.

Vaša reakcija na temu