Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kiša promijenila satnicu Spli'skog krnjevala, provjerite kada je zabava u gradu

Kiša promijenila satnicu Spli'skog krnjevala, provjerite kada je zabava u gradu

U nedjelju u podne na Zapadnoj obali održat će se Dječji krnjeval za osnovce, krnjevalska povorka, a na Rivi plesni show

Zbog najavljene kiše u subotu, dnevni program se prebacuje na nedjelju, a u subotu navečer od 21 će se održati Maškarada na Gripama, odnosno koncert Zabranjenog pušenja i Željka Bebeka. Karte se u pretprodaji po nižim cijenama mogu kupiti još samo danas (petak) na blagajni Gripe, Tisak Media knjižari u City Centeru i online na www.ticketshop.hr.

U nedjelju u podne na Zapadnoj obali održat će se Dječji krnjeval za osnovce, krnjevalska povorka, a na Rivi plesni show Krnje Can Dance i Paškare.

Krnjevalska povorka će oko 13 umjesto po gradu ići izmijenjenom rutom od Zapadne obale do Rive, a sudjelovat će i stari i mladi - sve osnovne škole grada Splita, mažoretkinje, brazilske plesačice, limena glazba, baterije bubnjara i gosti iz susjednih zemalja, a sve pod vodstvom svježe vjenčanih Johnnyja Pernara i nomadice Avazonke.

Dolaskom krnjevalske povorke na Rivu počinje plesni show Krnje Can Dance u koji se mogu uključiti svi plesni klubovi, a nakon toga i popularne Paškare.

- Kako se prije toga održava Splitski polumaraton, pozivamo sve da se namaškarate, prošetate u nedjelju u podne do Zapadne obale i postanete dio najluđeg Krnjevala! Napominjemo da će tunel zbog maratona biti zatvoren u nedjelju do 12, tako da od podne slobodno možete i autima na Zapadnu obalu - navode iz organizacije Krnjevala.

- Ove godine na Spi'skom krnjevalu očekujte preko 250 izvođača u dvadesetak različitih programa, a sve detaljno pogledajte na službenoj web stranici, gdje je moguća i prijava grupa za krnjevalsku povorku - dodali su.

SUBOTA, 25.2.2017.

Velika dvorana Gripe:

21.00: Maškarada - Željko Bebek i Zabranjeno pušenje

NEDJELJA, 26.2.2017.

Zapadna obala:

12.00: Dječji Krnjeval za osnovce, krnjevalska povorka od Zapadne obale do Rive

Riva:

14.00: Krnje Can Dance
14.30: Paškare


Vaša reakcija na temu