Klapa Cambi izvrsno započela 2021., izdali su album 'Daj da budem tvoj'

Klapa Cambi izvrsno započela 2021., izdali su album 'Daj da budem tvoj'

Uskoro stiže i spot za pjesmu 'Tuge dolaze'

Povodom 35. obljetnice klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca izdala je novi album 'Daj da budem tvoj' i osvojila najviši ulaz na top lisu prodaje albuma. 

Iza njih je velik broj hitova, a proteklih su godina objavili nekoliko novih uspješnica. Slavljenički album tako sadrži 11 pjesama, od kojih su neke duet s Harijem Rončevićem 'Opet ću ti doć', zatim 'Zemjo vikovna', slavonsko-dalmatinski spot 'Ljubav niti zaplela' i božićna 'Ispo' ure'. Na albumu su još 'Gradovi uz more', 'Tuge dolaze', 'Iman li te još', 'Ko me pita', 'Reful vitra', 'Jubit ću te zauvik' i 'Nina nana'. 

Hrvoje Lozančić sretan je što je 2021. ovako dobro započela:

'Sa zadovoljstvom smo dočekali vijest da je odmah po puštanju u prodaju naš novi album 'Daj da budem tvoj' došao na Top listu prodavanih albuma. Nosač zvuka nastao je kroz tri godine rada, a upravo je zadnji kvartal 2020. godine, unatoč svom epidemiološkim problemima, bio intenzivan i kreativan. Riješeni praktički svih obveza oko live nastupa, koncerata, usredotočili smo svoju energiju na album. Gledajući na razdoblje stvaranje iza nas, s odmakom slušamo pjesme koje smo ranije snimili i zadovoljni smo. Stoga mirne duše i preporučujemo album. '

Osnovana 1986., klapa Cambi uz ovo izdanje snimila je i spot za pjesmu 'Tuge dolaze', koja se također nalazi na albumu, pa se raduju i nadolazećoj premijeri.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(85747, "");
Pregledaj komentare