Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Klapa Cambi ovog četvrtka u splitskoj Tortugi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Klapa Cambi ovog četvrtka u splitskoj Tortugi

Jedna od najboljih dalmatinskih klapa osnovana je 1986. godine

Ovog četvrtka, 17. studenog, u splitskoj Tortugi gostuje najnagrađivanija klapa u Hrvatskoj - klapa Cambi. Uz standardni à la carte menu, uživat ćete u brojnim uspješnicama klape koja je prošlog puta dupkom napunila Tortugu.


Klapa Cambi osnovana je 1986. godine i od tada djeluje u sastavu KUD-a 'Cambi' iz Kaštel Kambelovca. Naziv potječe od prezimena plemićke obitelji Cambi, a široj publici postaje poznata 1991. godine svojim prvim nastupom u Omišu na Festivalu dalmatinskih klapa.

Jedna je od najpoznatijih i najboljih dalmatinskih klapa, te je kroz dugi niz godina svog djelovanja zaslužila brojne domaće i međunarodne nagrade i priznanja.

Zbog velikog interesa iz Tortuge poručuju da svoje mjesto osigurate na vrijeme. Za sve dodatne informacije kontaktirajte na mobitel +385 99 3800 739.

Vaša reakcija na temu