Klapa Rišpet najavila koncerte u Spaladium Areni i Lisinskom, ulaznice od danas u prodaji

Klapa Rišpet najavila koncerte u Spaladium Areni i Lisinskom, ulaznice od danas u prodaji

Po prvi puta će održati veliki samostalni koncert u rodnom gradu

Klapa Rišpet oduševila je svoju brojnu publiku najavom tri velika koncerta početkom iduće godine. Budući da na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, pred publikom su zasigurno nezaboravne večeri s potpisom dalmatinskih slavuja.

Koncerti su zakazani za 25. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, što već polako postaje tradicija s obzirom na to da su i prošle godine raspjevali metropolu svojim ljubavnim hitovima. Ove će godine nastupiti i na domaćem terenu zbog čega su članovi klape Rišpet posebno uzbuđeni. Veliki koncert u Spaladium Areni, zakazan je za 7. ožujka, kao oda svim majkama i ženama općenito, uoči samog Dana žena. 

Nedavno su predstavili zanimljivu novu suradnju s Duškom Ćurlićem i pjesmom 'Kad ljubav dvije duše spoji', a iza sebe imaju i suradnje s velikim imenima glazbene scene poput Doris Dragović, Miše Kovača ili Jelene Rozge, nema sumnje da će najavljeni koncerti biti popraćeni i podrškom kolega s estrade. 

Ulaznice su od danas u prodaji putem sustava Ulaznice.hr za koncert u Lisinskom, te putem sustava Eventim za koncert u Splitu.


Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53935, "");
Pregledaj komentare
29