Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Klapa Šufit šaljivim videom najavila nadolazeći koncert

Klapa Šufit šaljivim videom najavila nadolazeći koncert

Pogledajte kako su doskočili visokim cijenama goriva

Ususret koncertu 19. srpnja u trogirskoj Kuli Kamerlengo, klapa Šufit najavila je na društvenim mrežama da im je gorivo skupo pa su stvari odlučili uzeti u svoje ruke i malo 'pogurati' svoj dolazak. Ali bez brige, obećaju da će na trogirski koncert stići na vrijeme. 

Pripremili su jedinstven repertoar kombinirajući tradicionalnu klapsku a cappella pjesmu i dalmatinski pop izričaj uz pratnju benda i gudačkog kvarteta. Kao posebni gosti na pozornicu s njima dolaze zapjevati i Petar Dragojević i Boris Oštrić.

Od potkrovlja, odnosna šufita, u splitskoj IV. gimnaziji Marka Marulića gdje je klapa Šufit osnovana prije nešto više od 30 godina, do velike glazbene scene i svečanih koncerta u zagrebačkom Lisinskom, na splitskom Peristilu, u ljubljanskom Cankarjevom domu... 

Šufitovci oduševljavaju šarmom, umijećem i bogatim repertoarom, a sjajnu glazbenu večer priuštit će i trogirskoj publici 19. srpnja u Kuli Kamerlengo.


Vaša reakcija na temu