KLUB ZONA Rezerviraj svoje mjesto za radionicu stripa!

KLUB ZONA Rezerviraj svoje mjesto za radionicu stripa!

Tijekom listopada su pripremili i brojna druga događanja

Na klubzona.net  otvorene su rezervacije mjesta za sudjelovanje na besplatnoj radionici stripa koja će se u Klubu Zona održavati u dvosatnim terminima od ponedjeljka do subote, od 14. do 19. listopada, od 19:30. 


- Sudionici višednevne radionice naučit će ili utvrditi osnove crtanja stripa, saznat će kako napisati dobar strip scenarij, kako likove uvesti u priču i kako se kreativno izraziti u maniri pravog strip crtača. Samostalno i u grupi kreirat će radove za koje će inspiraciju crpiti iz kratkih diskusija o sudjelovanju mladih u društvu pa će crtanje biti zanimljiv zadatak i za početnike i za sudionike koji već imaju neko crtačko iskustvo - najavljuje Ivan Svaguša, akademski slikar i crtač stripova koji je već vodio brojne strip radionice.


Klub Zona je pripremio i brojna druga događanja u listopadu. Izložba Andree Knezović: 'Apartment' otvara se danas u 18 sati, a slijedi prvi sastanak Mladih snaga u 19.30. Yu-Gi-Oh igraonica je 12. listopada od 17 do 20 sati, večer modernih društvenih igara: 'Ajmo se igrat!' je 12. listopada od 20 do ponoći, a Književna čajanka je na rasporedu 29. listopada u 20 sati. Franak: Radionica financijske pismenosti je 30. listopada u 18.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52436, "");
Pregledaj komentare