Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Knoll misterioznom momku čestitala rođendan

Knoll misterioznom momku čestitala rođendan

Sa samozatajnim arhitektom u vezi je više od sedam godina

'Sretan rođendan mojoj ljubavi, mom najboljem prijatelju, mojoj najvećoj podršci, mom svijetu, da ih došiviš još toliko i da ih doživimo skupa'. Napisala je to u Instagram Storyju najvaternija hrvatska navijačica Ivana Knoll uz fotografiju na kojoj s leđa pozira, pretpostavlja se, sa svojim dugogodišnjim momkom. 


Podsjetimo, postala je simbol trijumfa Vatrenih u Rusiji 2018. godine, da bi sve to pretvorila u posao.

Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojevremeno se natjecala i za Miss Hrvatske.

Odabranik njezinog srca po struci je arhitekt. Kako je pojasnila u jednom razgovoru - bavi se građevinom. U vezi su više od sedam godina, a za razliku od Ivane, ne voli se eksponirati na društvenim mrežama i u medijima.

Vaša reakcija na temu