Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Julio Juraga KOJI DANOTTE? Multimedijalno predstavljanje pjesničke zbirke održat će se u klubu Ghetto

KOJI DANOTTE? Multimedijalno predstavljanje pjesničke zbirke održat će se u klubu Ghetto

Koristit će se video projekcije i recitali autohtonih likova kroz različite prizme

Premijerno multimedijalno predstavljanje pjesničke zbirke/antologije naziva 'Koji Danotte?' održat će se u srijedu, 13. studenog, u Academia clubu Ghetto s početkom u 21.30 sati.

Tom prigodom uprizorit će se multimedijalna predstava čiji je glavni motiv dočarati tu zbirku, koristeći video projekcije i recitale autohtonih likova kroz različite prizme. Predstavljanje će voditi autor pseudonima Kralj Sunca.

Narator će biti Julio Juraga, Toni Mijač moderator, Mateo Stipčević na klaviru, Luka Bucić na gitari, Matija Grabić u ulozi lika zvanog Knin, Luka Špika kao Da Notte, Jadran Parunov će igrati Salvadora Dalija, a cijeli događaj će snimati Jure Knezović i Toni Wagner.

Vaša reakcija na temu