Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koju jednokratnu ambalažu koristiti za Advent?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Koju jednokratnu ambalažu koristiti za Advent?

Provjerite što se nudi u Just Go Eco webshopu

Kao i svake godine, ovogodišnji Advent pružit će bogati domaći program koji će pratiti raznovrsnu ugostiteljsku ponudu karakterističnu za ovo doba godine. Adventski meni uključuje hamburgere, hrenovke, pečeni krumpir, razne kobasice i druge adventske delicije. Slatki jelovnik uključuje popularne germknedle, fritule, švedske i norveške vafle, peciva s cimetom, palačinke i šećernu vunu. Osim vina, posjetitelji će moći uživati u raznim toplim napicima, vrućoj čokoladi i ciderima, kuhanom ginu, rumu i ostalim pićima karakterističnima za zimske blagdane. 


Hranu i piće možete poslužiti u jednokratnoj ambalaži, koja će vam pomoći da uštedite novac i kvalitetno prezentirate svoju ponudu. Kuhano vino, kavu ili čaj najbolje je poslužiti u papirnatim čašama za tople napitke, a za ljubitelje piva, vina i sokova preporučuju se čaše za hladne napitke. Neizostavni dio adventa su hamburgeri, koji se mogu servirati u posebnim kutijama za hamburgere izrađene od kraft papira, jednako čvrstog, a istovremeno ekološki prihvatljivog.

Kobasice s prilogom mogu se poslužiti sa setom jednokratne ambalaže za finger food, kao što su drvene vilice i pikalice na drvenoj ili papirnatoj lađici. Za ljubitelje slastica na lađicama se mogu servirati vafli, palačinke, fritule i ostala ukusna adventska jela.

Ako vam je potrebna jednokratna ambalaža za advent, opskrbite se na vrijeme na Just Go Eco webshopu ili nas kontaktirajte na email info@justgoeco.hr te na mobitel 091 1284 222.

Vaša reakcija na temu