Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay KOLAN Predstavljanje knjige 'Sirareva kći' američke spisateljice Kristin Vuković
Kultura Piše: Dalmatinski portal

KOLAN Predstavljanje knjige 'Sirareva kći' američke spisateljice Kristin Vuković

U četvrtak, 29. kolovoza

Predstavljanje knjige 'Cheesemaker's daughter' ('Sirareva kći'), američke spisateljice Kristin Vuković u kojem je glavni protagonist paški sir, a radnja se događa na otoku Pagu, održat će se u četvrtak, 29. kolovoza, u 20 sati u Svečanoj sali Općine Kolan.

Roman je dobio sjajne recenzije u Americi od prestižnih publikacija kao što su Conde Nast Traveller, Associated Press, a o njemu su pisali i poznate novine The Washington Post te Minnesotta Star Tribune. 

Kristin Vuković imala je nekoliko promocija svoje knjige u New Yorku, a nakon ljeta kreće i na mini turneju po Americi. Na svakoj promociji degustirao se i degustirat će se paški sir, što je sjajna promocija ne samo našeg otočnog brenda nego i cijele destinacije.


Vaša reakcija na temu