Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koliko zaista poznajete svoje dijete?
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Koliko zaista poznajete svoje dijete?

Menar Academy Split razvija kognitivne, numeričke i kombinatorne sposobnosti mališana

Biti roditelj najteži je posao na svijetu i to nije floskula već je zaista tako. Jesam li dobar roditelj, pitanje je koje si je svaki roditelj postavio u nekom životnom trenutku, no tko zapravo odlučuje o tome tko je dobar roditelj? Samo dijete. Ni okolina, ni društveni standardi i norme, ni moral, ni očekivanja koja se podrazumijevaju od roditelja. Pravila nema, djeca su glavni akteri ove priče. 

Malo dijete mala briga, veliko dijete velika briga, a isto je i s potrebama djece. Kada su mali, nose male cipele iako najviše vole obuvati cipele odraslih, ali kada obuju prevelike cipele, roditelji su u strahu da ne padnu. Veća djeca imaju veće potrebe i suočavaju se s više izvanjskih faktora i obrazaca s kojima se moraju nositi. Roditelji su tu da im omoguće ostvariti se u punom kapacitetu. Dok nismo imali uređaje koji pamte umjesto nas, možete se prisjetiti kako ste znali sve brojeve važnijih ljudi napamet, danas to uređaji rade za nas, a kapacitet informacija koje možemo zapamtiti se smanjuje. No, srećom, mozak je organ koji se trenira. Što više treniramo mozak, to on više pamti, bolje povezuje informacije i razvija se.

Menar Academy Split je tu da razvija kognitivne, numeričke i kombinatorne sposobnosti djece, a djeca kod kojih se razvoj potiče od najranije dobi u budućnosti postaju samopouzdani i uspješni ljudi. 

Djeca koja pohađaju programe mentalne aritmetike Menar Academy Split su dobro usmjerena u vlastitim potencijalima, što potvrđuju njihovi rezultati s natjecanja.

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dijete, ali u ovom ubrzanom vremenu roditeljima često nedostaje sati u danu da bi se kvalitetno posvetili dodatnom radu s djecom na ostvarivanju njihovih potencijala. Zato je tu Menar Academy Split, škola koja provodi uspješne programe za razvoj djece i njihovih potencijala.

Put do upoznavanja s programima Numiconmentalna aritmetika i AdMath (programi napredne matematike) vodi vašu djecu i vas prema adresi Zrinjsko-frankopanska 62 u Splitu. Možete ih kontaktirati i pozivom na broj 099 7656 736, a putem linka Menar Academy Split možete se predbilježiti za upis i besplatne ogledne sate. 

Menar Academy Split - za pravilan i usmjeren razvoj vaše djece.

Vaša reakcija na temu