Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Komedija 'Čudo' i Ecija Ojdanić ovog vikenda premijerno u Splitu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Komedija 'Čudo' i Ecija Ojdanić ovog vikenda premijerno u Splitu

Subotnja premijera je rasprodana, novi termin u nedjelju

Ovog vikenda Ecija Ojdanić i njezin partner na sceni Matija Šakoronja imaju pune ruke posla. Najnovija komedija 'Čudo' kazališta Moruzgva koju, kao i prethodne uspješnice, potpisuje Ivan Leo Lemo svoju premijeru održat će ove subote 2. travnja u 20 sati u dvorani Lora. Pretpremijera je zakazana za 1. travnja u Gradskom kinu Sinj s početkom u 20 sati.

Kako je splitska premijera vrlo brzo rasprodana, dodan je novi termin u nedjelju, 3. travnja, u dvorani Lora s početkom u 19 sati.

- Uvijek je posebno zadovoljstvo raditi predstave kazališta Moruzgva u Splitu. Splitska publika zaista cijeni i voli Eciju Ojdanić a čini se i kako je Moruzgva s godinama postala omiljeno kazalište u Splitu čija gostovanja uvijek privuku pažnju publike. Posebice kad se radi o predstava s autorskim i redateljski potpisom Ivana Lea Leme. Stoga zaista nije neočekivano da se premijera najnovije komedije 'Čudo' tako brzo rasprodala. Sretni smo što smo, unatoč vrlo gustom rasporedu koji Ecija i Matija imaju, uspjeli omogućiti dodatni termin u nedjelju, 3. travnja, u 19 sati u Lori - rekao je Damir Bubalo iz Teatra uz more.

Ulaznice se mogu kupiti online na www.teataruzmore.com i www.croatia-tickets.com te na blagajni dvorane Lora svaki dan od 16 do 19 sati. U Sinju se prodaju u knjižari-papirnici Papirko (Vrlička 43, od ponedjeljka do petka od 7.30 do 20h, a subotom od 7.30 do 13h). Rezervacije se vrše na broj 091 795 7260.

Covid potvrde više nisu potrebne za uživanje u kazališnom programu.

Vaša reakcija na temu