Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (Youtube)/Veljko Martinović KOMENTAR EUROVIZIJE: IVICA BUBALO 'Marija Magdalena bi pomela baš sve izvedbe večeras'

KOMENTAR EUROVIZIJE: IVICA BUBALO 'Marija Magdalena bi pomela baš sve izvedbe večeras'

'Let 3 samo sramote Hrvatsku. Oni su obični politički projekt', poručio je

Završio je natjecateljski dio polufinala Eurovizije, Let 3 nastupao je sedmi po redu i izazvao je veliki pljesak publike u Engleskoj. Svoj komentar na 67. izbor za pjesmu Eurovizije dao je estradni menadžer Ivica Bubalo

'Baš sam totalno razočaran Eurovizijom. Nametnuta su pravila što gore - to bolje. Siguran sam da smo poslali staru pjesmu 'Marija Magdalena' u novoj obradi koja je izašla jučer u izvedbi Tončija Huljića i Doris Dragović da bi pomela baš sve', kazao nam je splitski menadžer.

Ipak, Bubalo je našao i nešto pozitivno večeras.

'Moram pohvaliti scenografiju, baš je svjetski, ali bilo bi puno bolje da su takve pjesme', zaključio je.

Njegov favorit je Loreen iz Švedske koja je najveći favorit za pobjedu u subotu. Publika je od početka pjevala 'Tattoo' s njom u glas. Inače, Loreen iza sebe već ima jednu pojedu na Euroviziji s pjesmom 'Euphoria'.

'Cura iz Švedske mi je super. Mislim da bi mogla pobijediti, a odličan mi je i mladi finski reper Käärijä s pjesmom 'Cha Cha Cha' koju je izveo', otkriva Bubalo kojeg smo pitali tko je najgori.

'Tko je najgori, pa svih 13 preostalih', kratko je poručio pa se osvrnuo na naše predstavnike:

'Za Let 3 nisam promijenio ni malo mišljenje. Mogu biti najatraktivniji pa i da su skinuli gaćice, ali mi koji imamo i pjesme i pjevače puno bolje nego većina na Euroviziji, nismo to. Let 3 samo sramote Hrvatsku. Mi jesmo mala država, ali mi imamo Huljiće, Gibonnija, Ninčevića, Tutića, Rusa i svaki od njih napiše bolju pjesmu nego 90 posto Eurovizije. Oni su obični politički projekt', zaključio je.

Uz Let 3, u prvom polufinalu se za prolazak dalje bore i Norveška, Malta, Srbija, Latvija, Portugal, Irska, Švicarska, Izrael, Moldavija, Švedska, Azerbajdžan, Češka, Nizozemska i Finska. Od petnaest zemalja koje večeras nastupaju, deset ih prolazi dalje.

Vaša reakcija na temu