Foto: Noa Barić Komičari SplickeScene smijehom osvajaju Dalmaciju!

Komičari SplickeScene smijehom osvajaju Dalmaciju!

Rasprodan je njihov valentinovski nastup u klubu Circus, a 'repriza' showa 'Mi muškarci, vi žene' moći će se pogledati na Dan žena

Nakon rasprodanih nastupa u Splitu, Omišu, Makarskoj, Kaštelima i drugim dalmatinskim gradovima, splitski stand up komičari okupljeni pod imenom SplickaScena ne posustaju. Ove sezone se traži karta više za izvedbe splitske ekipe, gdje god gostovali, a kako ni smijeha tako ni njihovih gostovanja ne nedostaje. Splitski komičari u klubu Circus na Valentinovo, 14. veljače, izvest će tematski show 'Mi muškarci, vi žene', događaj je rasprodan u rekordnom roku, a 'repriza' će se moći gledati na Dan žena u ožujku. 

U petak gostuju u Trogiru s 'Dalmatinskom stand up comedy večeri', a u subotu su raspoređeni na dvije fronte. Zadarsku publiku nasmijavat će Tomislav Primorac sa svojim solo showom 'Ja sam ti takav', dok je ostatak kolektiva na Visu s još jednom 'Dalmatinskom'. 

Programski bogat tjedan završavaju nastupom u Sinju u nedjelju, 17. veljače. U nadolazećim tjednima očekuje ih još puno gostovanja po Dalmaciji, od Šibenika, Hvara do Metkovića i Dubrovnika.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41488, "");
Pregledaj komentare