Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koncert Nine Badrić poklon za otvorenje najnovije shopping oaze u Dalmaciji
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Koncert Nine Badrić poklon za otvorenje najnovije shopping oaze u Dalmaciji

STOP SHOP se proteže na više od 7.000 četvornih metara

Kaštela i Dalmacija ovih dana dobivaju novo mjesto povoljne kupnje s vrhunskim brendovima i trgovinama - STOP SHOP, koje će svojom bogatom i kvalitetnom ponudom, ali i razumnim cijenama, pridonijeti kvaliteti života lokalne zajednice. Nova shopping oaza svoja vrata će svečano otvoriti u četvrtak, 12. svibnja, s početkom u 11 sati u Kaštel Sućurcu na Cesti dr. Franje Tuđmana 344, a tim povodom očekuje vas cjelodnevni spektakl, koji će kulminirati velikim koncertom na koji je ulaz besplatan. 

Naime, nakon cjelodnevnog zabavnog programa, opustit ćemo se uz koncert mladih i talentiranih glazbenika popularnog televizijskog showa The Voice - Alena Đurasa i Stefany Žužić, a cijelo će događanje zaokružiti specijalni koncert jedne od najvećih hrvatskih diva prepoznatljivog glasa - Nine Badrić. Glazbena ikona svojim će bezvremenskim hitovima zasigurno raspjevati i rasplesati publiku do kasno u noć. Inače, cijelog dana posjetitelje očekuje mnoštvo iznenađenja u novom centru, a tog dana svi kupci će imati priliku uživati u raznim pogodnostima i nevjerojatnim popustima. 

Inače, novosagrađena shopping oaza proteže se na više od 7.000 četvornih metara, a svojim će posjetiteljima ponuditi širok izbor različitih proizvoda - od odjeće, namještaja, kućanskog tekstila, dječje opreme te potrepština za kućne ljubimce. Glavna misija ovog shopping središta je pružanje kvalitetne i pristupačne ponude domaćem stanovništvu. 

U sklopu STOP SHOP-a na raspolaganju ćemo imati čak osam velikih trgovina. U Spar i Muller trgovinama kupci će pronaći gotovo sve što im je potrebno, od prehrambenih proizvoda, njege pa sve do igračaka za najmlađe, pribora za školu i ostalih potrepština. Tu je i Optika Anda koja nudi širok izbor okvira za dioptrijske i sunčane naočale, ali i preglede kod njihovih ovlaštenih stručnjaka. Svoje četveronožne prijatelje možemo obradovati kupnjom raznih poslastica, igračka i krevetića u Super ZOO trgovini. Ako ste ljubitelj mode, zasigurno ćete pronaći ponešto za sebe u dućanima Mana i NKD, a  KiK i Tedi nude širok asortiman za vas, vaše najmilije i uređenje doma.  Naravno, mislilo se i na mjesto gdje ćete imati priliku za odmor i opuštanje, pa tako u Kaštela dolazi jedan od najpopularnijih ugostiteljskih lanaca Leggiero bar. Novo trgovačko središte sagrađeno je s ciljem povezivanja domaćih dobavljača i mudrih kupaca koji teže pristupačnosti te otvara priliku za velikim brojem novih radnih mjesta što bi potencijalno moglo rezultirati smanjenjem trenda masovnog iseljavanja u veće gradove.

Vaša reakcija na temu