Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo Koncert Tonyja Cetinskog za početak nezaboravne jeseni u splitskom Boileru
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Koncert Tonyja Cetinskog za početak nezaboravne jeseni u splitskom Boileru

Evo kako do ulaznica

Splitski klub Boiler, ove jeseni se posvećuje lokalnoj zajednici i priprema poseban program koji obećava nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Smješten u srcu Splita, njegov interijer krase dizajnerski detalji, umjetničke skulpture i suvremeni estetski dodaci koji stvaraju jedinstvenu atmosferu. Ove jeseni i zime, klub će postati prava meka za ljubitelje dobre zabave, s raznovrsnim programom koji uključuje plesne nastupe, show programe, te gostovanja renomiranih regionalnih izvođača i DJ-eva.

Jesenska sezona otvara se u velikom stilu 18. listopada, a kao uvod u seriju nezaboravnih događaja, Boiler će ugostiti jednog od najpoznatijih i najomiljenijih glazbenika regije – Tonyja Cetinskog. Svojim emotivnim baladama i energičnim izvedbama, Tony će publici pružiti večer ispunjenu emocijama i glazbenim hitovima koji su obilježili njegovu karijeru.


Njegovi hitovi kao što su 'Tebe ne bih mijenjao', '23. prosinac', 'Umirem 100 puta dnevno', 'Blago onom tko te ima', 'Ako to se zove ljubav' i 'Kad žena zavoli', već godinama oduševljavaju obožavatelje, a publika u Boileru imat će priliku uživo čuti ove bezvremenske pjesme. Ovaj koncert obećava spektakularnu atmosferu, gdje će vrhunska glazba, rasvjeta i ambijent spojiti prošlost i sadašnjost u nezaboravnom doživljaju.

Nakon nastupa Tonyja Cetinskog, iznenađenja ne prestaju – već idućeg petka, 25.10., očekuje nas koncert Lexington banda, čime Boiler nastavlja postavljati nove standarde u noćnom životu Splita.

Ne propustite priliku uživati u glazbenoj čaroliji Tonyja Cetinskog i Lexington banda te otkrijte što Boiler sprema za ovu sezonu – vrhunsku zabavu, atmosferu i nezaboravne trenutke!

Ulaznice za koncert su u prodaji putem sustava Eventim, dok rezervaciju stola možete obaviti putem kanala društvenih mreža kluba Boiler. Ulaznice su dostupne po promotivnim cijenama: prvih 100 karata možete nabaviti za samo 10 €, sljedećih 100 po cijeni od 15 €, dok će preostale karte biti prodavane po redovnoj cijeni od 20 €.

Vaša reakcija na temu