Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONCERT U ŠIBENIKU Zvijezde pjevaju u čast Rajka Dujmića

KONCERT U ŠIBENIKU Zvijezde pjevaju u čast Rajka Dujmića

Moći će se pratiti i live prijenos

Večeras se u Šibeniku pjeva u čast neprežaljenog hrvatskog glazbenika i skladatelja Rajka Dujmića

- Bez njega ne bi bilo brojnih glazbenih hitova koji su obilježili ljeta i ljeta brojnih generacija. Neke od tih hitova večeras će plejada domaćih zvijezda nove generacije pod vodstvom Ante Gele izvesti na ljetnoj pozornici na koncertu nazvanom 'Veliki za male', Rajku u čast - navode organizatori. 

Već nekoliko dana na ljetnoj pozornici u Šibeniku hitove Novih fosila s petog studijskog albuma 'Za djecu i odrasle' uvježbavaju mladi glazbenici poput Antonele Đinđić, Sabrine Hebiri, Brune Oberan, Marka Kutlića, Matije Cveka, Josipa Palameta ili Alena Đurasa. Sve to, dodaju organizatori, pod budnim okom i oštrim sluhom legendarnog Ante Gele. 

- Meni je prvi put da pjevam u Šibeniku i mogu reći da su mi atmosfera i ljetna pozornica pravi gušt. Veselim se vidjeti kako će sve to skupa izgledati večeras - kazao je Matija Cvek.

Otkrio je i hoće li se još jednom ovog ljeta vratiti u Šibenik na neku od pozornica.

- Nikako ne želim da je ovo posljednji put da pjevam u Šibeniku jer dobivam dosta upita kad ćemo doći svirati autorski materijal u Šibeniku tako da - veselim se tomu da i ovdje dođemo s autorskim stvarima - priznao je jedan od najplodonosnijih autora mlade generacije.

Josip Palameta prvi put će večeras zapjevati u Šibeniku, ali grad itekako dobro poznaje.

- Šibenik mi je jako drag, znao sam dolaziti ljeti na odmor. Posebno mi je drag jer odavde dolaze Arsen Dedić i Dražen Petrović što ga čini jako velikim u mojim očima. Jako je lijepo. Atmosfera je super. Konačno se možemo družiti. Tu je puno ljudi, ljetna pozornica, odličan bend, organizacija i jako se veselim - poručio je Palameta. 

Alen Đuras poznat je domaćoj publici gdje je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u siječnju ove godine održao koncert upravo uz pratnju Ante Gele. 

- Sad je ovo drugi put da sam u Šibeniku s kolegama. Ovo je prvi veći projekt koji smo napravili nakon korone tako da će mi biti veliki gušt pjevati večeras s prijateljima i s kolegama, pa se baš veselim - odao je Đuras. 

Na koncertu u čast Rajku Dujmiću prisustvovat će i njegova supruga Snježana, a tko nije stigao nabaviti svoju ulaznicu po simboličnoj cijeni, koncert može pratiti u live prijenosu na trećem programu nacionalne televizije.

Vaša reakcija na temu