Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koncert za Dušni dan u Foyeru HNK Split
Kultura Piše: Dalmatinski portal

Koncert za Dušni dan u Foyeru HNK Split

Ulaz je slobodan

Sveučilište u Splitu u suradnji s Umjetničkom akademijom u Splitu, Hrvatskim narodnim kazalištem u Splitu i Glazbenom mladeži Split, organizira Koncert za Dušni dan, koji će se održati 31. listopada, s početkom u 20 sati u Foyeru HNK Split.


Na programu se nalaze djela skladatelja J. S. Bacha, W. A. Mozarta, C. Saint-Saënsa, S. Barbera i drugih, koje će izvoditi Orkestar Umjetničke akademije u Splitu te studenti solo-pjevanja, koji program pripremaju kroz kolegij Komorno pjevanje:

  Tina Matković, sopran
  Mia Gazdović, sopran
  Leona Sever, sopran
  Ana Conjar, sopran
  Romina Kirilenko, sopran
  Ana Conjar, mezzosopran
  Ana Čudina, mezzosopran
  Filip Mikša, tenor
  Martin Hazdovac, tenor
  Mihovil Peko, bariton
  Rafael Đangradović, bariton
  Mate Panjkota, bas,

uz sudjelovanje Borne Barišić (orgulje), Frane Igora Barovića (horna) i Mate Đuzela (trombon), dok će recitacije izvesti Donat Zeko, glumac (alumni Kazališnog odjela UMAS-a).

Umjetnički voditelj i dirigent je mo. Veton Marevci.

Ulaz na koncert je slobodan.

Vaša reakcija na temu