Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONCERTI MLADENA GRDOVIĆA I KREŠE BENGALKE Otkriven kompletan program Splitskog krnjevala!

KONCERTI MLADENA GRDOVIĆA I KREŠE BENGALKE Otkriven kompletan program Splitskog krnjevala!

U Đardinu je u subotu Dičji krnjeval, vrtićka djeca će se okupiti na Gripama, house party održat će se u klubu Central...

Nakon prošle nedjelje odlično rasplesane Rive i otvorenja Krnjevala uz Cubismo, vraćen je ključ Grada Splita iz Irske, a za meštre Krnjevala odabrani su ljubavni posrednik iz Imotskog Gangster i Ruskinja Natali-teta kako bi poradili na natalitetu, vratili tradiciju gonjanja i plesanja da spase Hrvate od izumiranja. 

- Ako se i jedno dijete napravi dok smo mi na vlasti, već smo puno napravili - poručili su.

Program se nastavlja kroz cijeli tjedan besplatnim plesnim radionicama, a od subote do utorka predstavljen je i ostatak programa: Dičji krnjeval u Đardinu, Love Carnival Rave u klubu Central, Krnjeval vrtića na Gripama, Pokladni utorak u Đardinu

Dičji krnjeval u subotu u 11 u Đardinu

Nakon prošlogodišnjeg prepunog Đardina organizatori su i ove godine postavili program Dičjeg krnjevala u Čarobnoj šumi. Dičji krnjeval je namijenjen uzrastu osnovnih i srednjih škola, a za vrtićku dob organiziran je Krnjeval vrtića u ponedjeljak.

Ove subote, 22. veljače, u 11 sati počinje program otvorenjem i predajom ključa Dičjeg krnjevala, a nastavlja se interaktivnom predstavom Čarobni disko.

Nakon predstave kreću plesne animacije ekipe iz Centra plesa te plesni nastupi dječjih skupina koje se za sudjelovanje mogu prijaviti na službenoj internet stranici Splitskog krnjevala

- Pozivamo djecu i roditelje da dođu na vrijeme jer će tijekom cijelog programa žiri ocjenjivati maske te na kraju programa oko 13 - 14 sati, nakon plesnih nastupa, nagraditi s nagradnim fondom od čak 2.000 kn. Tisuću kuna ide pobjedniku, a po 200 će podijeliti ostalih 5 mjesta.

Krnjeval vrtića velika dvorana Gripe - ponedjeljak u 10 sati

Krnjeval vrtića održat će se već tradicionalno u Velikoj dvorani ŠC Gripe u ponedjeljak, 24. veljače, od 10 do 11.30. Svi vrtići blizu Gripa pozvani su da dođu pješke, a za udaljenije organizirani su plaćeni autobusi.

- Djecu očekuju brojne maskote, interaktivna dječja predstava, slasne nagrade. Poželjno je da svi sudionici imaju oko vrata ime i oznaku vrtića da se lakše nađu, a svaki vrtić može se predstaviti i tablom da se djeca lakše orijentiraju u dvorani. Pozivamo i sve roditelje s djecom vrtićke dobi koja ne idu u vrtić da se slobodno priključe programu. Naravno, i bake i djedovi ih mogu držati na oku s okolnih tribina - poručili su organizatori.

Za informacije i koordinaciju vrtići su pozvani da se jave do četvrtka, 20. veljače, na Facebook stranicu ili WhatsApp 098330260.

Love Carnival Rave 2020 - Central the club

Kako je od strane Grada 2016. prekinuta tradicija održavanja tradicionalnog Krnjouse partyja na Peristilu, dok se nešto ne promijeni party je prebačen u klupske prostore.

- Ne propustite najbolji zimski party pod maskama ove subote 22. veljače u 23 sata. Maškare na struju će rasplesati gostujući DJ-i: Dj Sonic iz Pariza, Pero Full House i Yelle. Dodatne informacije na stranici Splitskog krnjevala.

Pokladni utorak u Đardinu: Šentenca, Krnje, Krešo Bengalka i Mladen Grdović

Raznolika večer počinje već u 19 sati predstavljanjem maski. Od 20 kreće koncert Kreše Bengalke. 

Za vrijeme koncerta žiri će odabirati najbolje maske te će i ovdje kao i na Dičjem krnjevalu podijeliti 2000kn: 1000kn za prvu nagradu i 5x200kn za ostalih pet maski.

Nakon Kreše Bengalke u potpuno drugom stilu zapjevat će Mladen Grdović. Organizatori su htjeli pripremiti za svaku publiku ponešto da svi provedu ovogodišnju maškaranu zabavu zajedno. 

Nakon koncerta oko 23.50 pročitat će se šentenca - osuda Krnji te će krenuti maškarana Povorka na Gat sv. Nikole na spaljivanje Krnje ukoliko bude osuđen.

Detalji se mogu pronaći na web stranici Splitskog krnjevala www.krnjeval.com.

Vaša reakcija na temu