Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONOBA FARO Mirni kutak uz more s domaćom spizom

KONOBA FARO Mirni kutak uz more s domaćom spizom

Rade svoje kobasice i pljeskavice, a nude i klasičan jelovnik s plodovima mora

Mala, ambiciozna i nepretenciozna konoba Faro u Kaštel Novome inzistira na tradicionalnom načinu pripremanja jela na drvenom ugljenu, a po svojoj recepturi rade kobasice s roštilja, 100 posto juneće ćevape i pljeskavice koje samostalno obrađuju. Naravno, u ponudi su i neizostavna klasična jela poput ribe, plodova mora bez ikakvih dodataka (osim malo ulja i marinade), razne tjestenine i pizze s roštilja. 

Prostor ima 40-ak mjesta, uređen je jednostavno mediteranski, a jedan od pluseva je i terasa s pogledom na more.

Tijekom radnog tjedna svakog dana nude neke pogodnosti, poput 20 posto popusta na jela do 16 sati.

- Ako ste raspoloženi za friško pripremljenu domaću spizu u mirnom kutku uz more, dalje od gungule grada, ne tražite dalje. Ova ugodna atmosfera pravo je mjesto! - poručili su iz konobe.

Vaša reakcija na temu