Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONOBA LORA Mjesto dobre spize i zabave uvodi noćni program, najavljen koncert Harisa Džinovića
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KONOBA LORA Mjesto dobre spize i zabave uvodi noćni program, najavljen koncert Harisa Džinovića

Ugostiteljski objekt u novom ruhu

Konoba Lora poznato je mjesto za ljubitelje domaće spize, dnevnih marendi i dobre zabave, a sada je osvježila svoj interijer i uvodi noćni program. Prvi koncert će se održati 4. listopada, kada će nastupiti Haris Džinović

- Ovaj koncert obećava nezaboravnu večer, uz vrhunsku večeru u tri slijeda koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca - poručili su iz ugostiteljskog objekta.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj mogu se kupiti svakog dana na šanku Konobe Lora od 10 do 17 sati, po cijeni od 70 eura. Uz kupnju ulaznice, rezervirate stol i birate željeni menu. Ulaznica također uključuje besplatan parking, što osigurava bezbrižnu večer uz zabavu i uživanje u vrhunskoj hrani.

Svi gosti mogu birati između tri različita jelovnika koji su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili različite gastronomske preferencije (roštilj, janjetina, riba).

- Kao predjelo bit će servirana hladna domaća plata, a desert će biti... e to ćete tek doznati! – naveli su iz Konobe Lora. 

Zabava zagarantirana

- Uz Harisa Džinovića i bogat menu, Konoba Lora nudi ne samo vrhunsku gastronomsku ponudu, već i odličnu atmosferu koja garantira dobar provod. S obzirom na ograničeni broj mjesta, preporučujemo da što prije osigurate svoje ulaznice i uživate u nezaboravnoj večeri u našoj konobi. Požurite sa svojom rezervacijom - dodali su.

Program počinje u 20 sati, a dvije ulaznice ćemo podijeliti preko Facebook stranice Dalmatinskog portala

Fotogalerija: Konoba Lora - hrana

Spiza i marende svakog dana!

Smještena na atraktivnoj lokaciji, osim odlične kuhinje i opuštene atmosfere, Konoba Lora nudi prostrani prostor koji može ugostiti do 150 ljudi, čineći je idealnim mjestom za proslave, fešte i razna događanja. U Konobi Lora svakodnevno možete uživati u ukusnim dnevnim marendama, pripremljenim od svježih i domaćih namirnica. Poseban naglasak stavlja se na tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, a jelovnik je prilagođen svakom ukusu. Od jednostavnih jela do složenijih delicija, Lora nudi autentične okuse Dalmacije uz pristupačne cijene.

Adresa: Zrinsko-frankopanska 68 (ex prostor Keruma)
Tel. broj: 099 351 3333
Vaša reakcija na temu