Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONOBA MARJAN 'Provjerite naš novi meni, od svježe ribe do kreativnih jela'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KONOBA MARJAN 'Provjerite naš novi meni, od svježe ribe do kreativnih jela'

Kombinacija modernog i tradicionalnog

Konoba Marjan je ponovno s vama. Nakon 15 dana kolektivnog godišnjeg odmora, ponovno možete uživati u njihovim delicijama na Šperunu.

- Kreirali smo vam novi meni baziran na svježoj ribi u spoju sa zimskim namirnicama, radi se o kombinaciji modernog i tradicionalnog kako to radimo od već daleke 2001. godine otkad smo prvi put otvorili svoja vrata - poručili su iz Konobe Marjan.

Na meniju ćete naći od dnevnog izbora svježe ribe s obližnje Peškarije sve do malo kreativnijih jela poput domaće tjestenine s kremom od paškog sira, umakom od sipe i sipom s grilla te skuše s laganom salatom od cikle, kvinoje i mladog špinata s bučinim uljem. Naći će se tu svaki dan i poneka marenda kao brujet, dobri stari crni rižot, juneći ragu s makarunima i mnogi drugi.

- Ove godine ćete moći uživati i u blagdanskoj čaroliji te gastro ponudi Adventa na Šperunu u kojem sudjelujemo te ga željno iščekujemo. Za rezervacije i upite tu su naš InstagramFacebook kao i broj 0989346848, a od sada možete rezervirati i preko naše web stranice - dodali su.

Vaša reakcija na temu