Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Konoba-pizzeria Maslina slavi 18 godina svog postojanja
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Konoba-pizzeria Maslina slavi 18 godina svog postojanja

Iako se nalazi u samom centru grada, lokacija pruža bijeg od gradske vreve i gužve

Vjerujemo da mnogi od vas znaju za Maslinu koja ove godine slavi 18. godinu rada. Kvalitetu hrane i ugodnu atmosferu prepoznali su brojni gosti, pa je Maslina tako iznimno posjećena konoba već dugi niz godina, kako od stranih, tako i od domaćih gostiju.

Ova konoba-pizzeria nudi izvrsnu dalmatinsku i internacionalnu kuhinju u samom središtu Splita, te je važno naglasiti da se u Maslini izrazito pazi na kvalitetu mesa i svježinu ribe.

Bogata i raznovrsna ponuda uključuje klasike kao što je pašticada, biftek i ramstek na žaru, svježa bijela riba, tuna, svježe lignje s otoka Iža, škampi i školjke. Za sve one koji preferiraju internacionalnu kuhinju tu su razne tjestenine, rižoti te pizze po kojima je Maslina iznimno popularna.


Ljubitelji zdravih zalogaja za sebe također mogu pronaći ukusne opcije.

Iako se nalazi u samom centru grada, lokacija pruža bijeg od gradske vreve i gužve što u ljetnim mjesecima itekako znači.

Terasa Masline je idealno mjesto za obiteljski ručak ili večeru s prijateljima, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme (098 180 4666). Za više informacija o gastro ponudi zapratite službene Facebook i Instagram profile.


Vaša reakcija na temu