Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONOBA PRŠUT Gastro delicije uz balun, balote i trampoline za najmlađe
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KONOBA PRŠUT Gastro delicije uz balun, balote i trampoline za najmlađe

Ugostiteljski objekt je uređen u tradicionalnom stilu

Konoba Pršut ističe se tradicionalnim, dalmatinskim uređenjem, domaćim delikatesama te sportsko rekreacijskim sadržajima za sve uzraste.

U sklopu ugostiteljskog objekta u Kaštel Štafiliću (Ulica pape Ivana Pavla II. br. 343) su nogometno i balotaško igralište, te trampolini za najmlađe. 

- Kapacitet konobe je do 80 ljudi, pa je idealna za obiteljska i poslovna druženja, kao i za manja vjenčanja - rekli su nam iz konobe, istaknuvši da imaju posebne pogodnosti za proslave krštenja, pričesti...

Organiziraju i catering za dječje rođendane, ali i druge prilike.

- Obratite nam se s povjerenjem te rezervirajte svoj termin što prije! - dodali su.

Dodajmo da je trenutačno aktualna akcija mjeseca '3+1', gdje se od 17 do 23 sata za naručene tri pizze dobije četvrta gratis. 

Informacije i rezervacije

Radno vrijeme konobe Pršut je od ponedjeljka do subote od 9 do 23 sata, a nedjeljom su samo dogovorene grupe. Kontakt broj za dodatne informacije i rezervacije je 091 1950040.

Vaša reakcija na temu