Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONOBA PRŠUT Organiziraju proslave za do stotinjak gostiju, pogledajte što sve nude
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KONOBA PRŠUT Organiziraju proslave za do stotinjak gostiju, pogledajte što sve nude

Smatramo da smo pravi izbor za obiteljska i poslovna druženja, kao i za manja vjenčanja

Konoba Pršut organizira sve vrste proslava do 100 ljudi, a svoju ponudu su predstavili i novim videom, tako da se dobije pravi dojam objekta u sklopu kojega su nogometno i balotaško igralište te trampolini za najmlađe. 


- Imamo sportsko rekreacijske sadržaje za sve uzraste, kod nas se cijela obitelj zabavlja. Smatramo da smo pravi izbor za obiteljska i poslovna druženja, kao i za manja vjenčanja - poručili su iz konobe smještene u Kaštel Štafiliću (Ulica pape Ivana Pavla II. br. 343).

Organiziraju i catering za dječje rođendane, ali i druge prilike.

- Obratite nam se s povjerenjem te rezervirajte svoj termin što prije! - dodali su.



Informacije i rezervacije

Radno vrijeme konobe Pršut je od ponedjeljka do subote od 9 do 23 sata, a nedjeljom su samo dogovorene grupe. Kontakt broj za dodatne informacije i rezervacije je 091 1950040.

Vaša reakcija na temu