Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONOBA PRŠUT Najbolja domaća spiza iz cijele Dalmacije, nogometno i balotaško igralište, trampolini za djecu...
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

KONOBA PRŠUT Najbolja domaća spiza iz cijele Dalmacije, nogometno i balotaško igralište, trampolini za djecu...

'Objekt je idealan za obiteljska i poslovna druženja'

Konoba Pršut je ponovno otvorila svoja vrata. Objekt koji se ističe  tradicionalnim dalmatinskim uređenjem, domaćim delikatesama te sportsko rekreacijskim sadržajima za sve uzraste brzo je prepoznat kao mjesto gdje se mogu organizirati fešte za razne prigode. Uz svježe proizvode iz OPG-ova, domaće janjce, riblje specijalitete, peku...

Osim toga, u sklopu ugostiteljskog objekta u Kaštel Štafiliću (Ulica pape Ivana Pavla II. br. 343) su nogometno i balotaško igralište, te trampolini za najmlađe. 

- Kapacitet konobe je do 80 ljudi, pa je idealna za obiteljska i poslovna druženja, kao i za manja vjenčanja - rekli su nam iz konobe, istaknuvši da imaju posebne pogodnosti za proslave krštenja, pričesti...

Informacije i rezervacije

Radno vrijeme konobe Pršut je od ponedjeljka do subote od 9 do 23 sata, a nedjeljom su samo dogovorene grupe. Kontakt broj za dodatne informacije i rezervacije je 099 293 8743.

Vaša reakcija na temu