Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
KONOBA RUDINE Od sada jedete na metre!

KONOBA RUDINE Od sada jedete na metre!

Za platu od dva metra, idealnu za 8 do 10 osoba, treba izdvojiti 450 kuna

Konoba Rudine se uvijek trudi iznenaditi svoje goste, pa su tako sada u ponudu uveli 'mesni oval', kombinaciju ića (i pića) u dužinama - platama po želji, od 1 metar, 2 metra i 2,5 metra. Nova atrakcija privukla je znatiželjne posjetitelje da se grupno organiziraju i uživaju uz najbolji provod.


- U Rudinama je najsigurnije mjesto na svijetu, ne šale se gosti, mjesto gdje je koroni zabranjen ulaz. Svježeg zraka ne fali, ića i pića ima do mile volje uz prilagođene cijene, bez razmišljanja o prijevozu - poručili su iz Rudina, dodavši da gosti uz dalmatinske delicije guštaju i u glazbi domaćih izvođača koji uvijek naprave odličnu atmosferu.

Konoba, kako kažu, jedinstveni po spajanju svih generacija i u kojoj nitko ne ostaje ravnodušan, sada je posebna i po tome što će se naručivati hrana u metrima!

Trenutačno je aktualna akcija po kojoj se za platu od dva metra, idealnu za 8 do 10 osoba, treba izdvojiti 450 kuna.


Vaša reakcija na temu