Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Konoba Tapun otvara zimsku koncertnu sezonu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Konoba Tapun otvara zimsku koncertnu sezonu

Pripremili su posebne ponude za svoje goste

Konoba Tapun, poznato okupljalište ljubitelja dobre hrane i zabave, službeno otvara zimsku sezonu glazbe uživo. U subotu, 5. listopada, održat će se prvi u nizu glazbenih programa koji će obilježiti zimske mjesece u ovom ugostiteljskom objektu. Ova posebna večer bit će prilika za sve posjetitelje da uživaju u spoju vrhunske gastronomije i nastupa talentiranih izvođača.

Glazbeni program započinje u 22 sata, a program možete provjeriti na njihovoj Instagram stranici. Očekuje se bogat repertoar koji će zadovoljiti različite glazbene ukuse i stvoriti nezaboravnu atmosferu.

Uz glazbeni program, Konoba Tapun pripremila je i posebne ponude za svoje goste. Ljubitelji domaćih specijaliteta moći će uživati u teletini ispod peke, pripremljenoj po narudžbi, dok će oni koji rezerviraju visoke stolove uživati uz uvjet narudžbe boce. Ove posebne gastronomske ponude dodatno će upotpuniti večer, pružajući gostima cjelovito iskustvo.

Za više informacija i rezervacije, posjetitelji se mogu obratiti izravno na broj telefona 097 707 1049. Početak zimske sezone u Konobi Tapun obećava sjajnu kombinaciju dobre hrane, pića i glazbe, te nudi savršen bijeg od svakodnevice uz opuštenu i veselu atmosferu.

Vaša reakcija na temu