Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Korona neće pokvariti najveći splitski doček u zatvorenome
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Korona neće pokvariti najveći splitski doček u zatvorenome

Već je rasprodano preko 50% kapaciteta - poručili su iz Bolera

Još uvijek tražite mjesto gdje otići za doček Nove godine? Želite vrhunsku zabavu za Vas i Vaše društvo? Bogati glazbeni program? Da imate večeru u pet sljedova te da možete konzumirati pića koliko želite bez ograničenja? Više ne morate tražiti jer imamo ponudu koja se ne odbija!

Kultni restoran Bolero koji se nalazi u sklopu Belvedere zgrade bit će poprište najvećeg svečanog dočeka u zatvorenome prostoru u Splitu. Glavni cilj ovog novogodišnjeg dočeka je da se u ova 'korona-vremena' napravi prava domaća fešta gdje će svi gosti otići kući sa širokim osmjehom i nezaboravnim uspomenama. Organizatori su osigurali bogati glazbeni program gdje će nastupiti čak dva benda & DJ. Nastupit će poznati 'pirovski' Bura bend, a atmosferu će dodatno začiniti najpoznatiji splitski harmonikaš Marino Franičević i njegov bend, naravno tu je i DJ koji neće dopustiti da zabava u niti jednom trenutku prestane.


Na ovom novogodišnjem dočeku imate osiguranu vrhunsku hranu, neograničenu konzumaciju pića već od 299kn po osobi za visoke stolove i 499kn po osobi za sjedeće stolove. Kompletnu ponudu možete pogledati na ovom linku.

- Već je rasprodano preko 50% kapaciteta stoga brzo okupite svoju ekipu i nemojte dugo čekati jer mjesta je svakim danom sve manje. Mala napomena da nema rezervacija, već se one potvrđuju isključivo kupnjom karata, koju možete obaviti svaki radnim danom od 17 do 19 sati u restoranu Bolero - poručili su iz Bolera.

- U galeriji možete vidjeti fotografije i video prijašnjih dočeka, ali to je samo mali dio onog što vas očekuje u Boleru, zato dođite i što prije osigurajte svoju ulaznicu za najluđu noć u godini - dodali su.

Sve detalje i informacije možete pronaći na web stranici ili pozivom na broj: 092 4155 787.


Vaša reakcija na temu