Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Košarkaš Splita Toni Perković već godinu dana ljubi bivšu missicu Doru Vukušić

Košarkaš Splita Toni Perković već godinu dana ljubi bivšu missicu Doru Vukušić

Može se pohvaliti i odličnim odnosom s njezinim sinom, četverogodišnjim Oskarom.

Da nisu samo nogometaši ti koji ljube missice potvrđuje košarkaš Splita, reprezentativac Toni Perković koji već godinu dana ljubi bivšu splitsku missicu Doru Vukušić.

U slučaju 23-godišnjeg Puljanina je - što južnije to sretnije! Perković ne samo da je ispunjen na poslovnom planu u dresu Žutih već i na privatnom planu. A to je zaslužna tri godine starija bivša missica Dora Vukušić s kojom je u vezi godinu dana.

- Bilo je u biti simpatično i to kako smo se upoznali i kako smo otišli na tu prvu kavu i šta je Toni izvea u nekom momentu. Kroz razgovor ja sam njemu spomenila pošto sam išla s prijateljicom jest u menzu i to nešto iskomentira i naša se poluuvrijeđen šta nisam išla jest s njim i ja govorim, ali ja ti jedem samo u menzama i on je idući dan osvanuo s iksicom. Znači momak iz Pule našao iksicu u Splitu i da me vodi na ručak u menzu to je bilo gotovo – izjavila je Dora za RTL-ov Exkluziv.

Osim što je veliki romantičar, Toni se može pohvaliti i odličnim odnosom s Dorinim sinom, četverogodišnjim Oskarom

- On je meni kao mali prijatelj, najbolji prijatelj, družimo se tako i ne gledamo se ništa nije drukčije, sve šta ja radim, radi i on. Predobar nam je odnos – kaže Toni.

- Mogu samo reći da su dobar tandem i da nemam nikakvih izgleda protiv njih dvojice kad se udruže – dodala je Dora.

Dok je za neke karantena bila iscrpljujuća i teška ove je golupčiće samo još više zbližila. Osim što su odlučili živjeti skupa, Toni je svoju partnericu motivirao na vlastite poslovne pothvate.

-Dan danas sam ostala u modi u smislu nekakvog mentora za jednu splitsku agenciju, privatno se bavim vlastitim biznisom sa sestrom imam vlastiti brend i evo da nije bilo Tonija ne bi ni bilo tog nekog posla koji me najviše raduje od svega a to su dekoracije za razno razne proslave. To mi je Toni došao u jednom momentu kad mu je očito dosadilo to moje trčanje okolo slušaj ja sam ti napravio stranicu ti sad vidi šta ćeš s tim haha – kroz smijeh govori Dora.

Sa sestrom Larom i dalje čvrsto prakticira usađeni odgoj i savjete roditelja koji su ih nažalost prerano napustili, ali sigurno i dalje promatraju i čuvaju s nekog drugog mjesta.

- Otac je umro kad sam imala nepunih 13 godina, mama s nepunu 21. Ona je čak umrla tri mjeseca prije nego sam ja postala majka to je bio jedan grozan period i težak želja da od života uzmeš maksmialno, napraviš nešto od sebe i taj odgoj da ništa u životu ne traje vječno, da u životu treba radit i gradit i živit punim plućima, mislim da mi je to najviše dalo snage da se izborim do kraja – priznaje bivša missica, koja je Toniju najveća podrška, ali i kritičar.

- Kad završi utakmica prvo dođe njezina poruka. Prokomentira utakmicu kao da je Phil Jackson, a ne modna dizajnerica. Malo je ušla u to i svaku utakmicu prati – zaključio je Toni.

Vaša reakcija na temu