Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kosta Radman i Joe2Shine zapalit će splitski Central

Kosta Radman i Joe2Shine zapalit će splitski Central

Čitatelje nagrađujemo s ulaznicama

Ponajbolji hrvatski DJ-evi ovog su petka u splitskom Centralu gdje se očekuje party za pamćenje! Ovog puta u sklopu eventa 'Pleasure' glazbeni fokus postavlja se na EDM glazbu, što i ne čudi s obzirom na to da Kosta Radman nosi titulu hrvatskog ambasadora u kategoriji najboljeg EDM DJ-a.

Nakon kineske turneje Kosta još jednom stiže u Split kako bi pokazao zašto je toliko tražen u nacionalnim i svjetskim okvirima. Uz njega tu je i već spomenuti Joe2Shine, redoviti gost splitskog kluba i DJ s 15 godina staža na sceni, ukratko čovjek kojeg ne treba posebno predstavljati.

Dalmatinski portal u suradnji s klubom osigurao je ulaznice za večerašnji event, a sve što trebate učiniti je označiti koga bi poveli sa sobom u komentarima na našoj Facebook stranici. Radno vrijeme kluba i dalje je od 00.30 do 6 sati, a sve informacije i VIP rezervacije možete dobiti putem broja telefona 091 3323 234. 

Vaša reakcija na temu