Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo Kralj Vuco 5. siječnja svira za finale Adventa Prokurative
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Kralj Vuco 5. siječnja svira za finale Adventa Prokurative

Svima koji vole piti i ljubiti te onima koji će to tek zavoljeti, Vuco na Prokurativama 5. siječnja sprema spektakl za pamćenje!

Na prošlom adventu s Vucom smo dočekali Božić, a sada ćemo s kraljem zabave feštati 5. siječnja i sa stilom zatvoriti još jedno senzacionalno izdanje Adventa Prokurative. Kultni zabavljač oduševit će publiku gromoglasnom svirkom najvećih uspješnica svoje samostalne karijere i presjekom nezaboravnog opusa grupe Živo blato. Od 'Nek’ sam pijan' preko 'Pusti me da pijem' do 'Volim piti i ljubiti', od 'Crne žene' preko 'Kraljice kafana' do 'Sestro, odlazi', orit će se Prokurative ljutim hitovima koje obožavaju svi, pa čak i oni koji tvrde suprotno.


Ulaznice po cijeni od 10 eura u pretprodaji te za 15 eura na dan koncerta mogu se nabaviti na web stranici Adriaticketa. Koncert je na rasporedu u petak 5. siječnja od 20 sati, no zbog golemog interesa vjerne splitske publike svakako je preporuka ne odugovlačiti previše s nabavkom karata.

Dotad, pogledajte kako je Vuco zapalio publiku lani i zamislite kako će tek ludo biti uz kralja Vucu 5. siječnja.


Pozovite sve žive na Advent Prokurative. Čeka vas kraljevski spektakl!

Napomena: svi koji su na vrijeme kupili karte, a zbog promjene datuma su spriječeni prisustvovati spektaklu 5. siječnja, povrat novca mogu ostvariti putem kontakt forme na webu Adriaticketa.

Vaša reakcija na temu